Annons
Annons
Sölvesborg
Lämna feedback

Bellas Place

À la carte / Serverar Amerikanskt, Husman & Svenskt

 • Bellas Place hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Mån-Lör:
  11:00 - 21:00
  Sön:
  11:00 - 20:00
 • Kontakt

  0456-25910

  Kristianstadsvägen 782

  29539 Bromölla

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Avhämtning

  Handikappsanp.

  Rikskuponger

  Uteservering

  Festvåning

 • På webben

  Hemsida

  Facebook

Om Bellas
Välkommen till 50-talet!
På Bella´s place i Bromölla möts du av rock´n roll, kromade lister och filmstjärnor. Både motellet och restaurangen är som hämtade ur en 50-talsfilm. Här serveras bland annat grillade kamben, bbq-kryd...

Om Bellas
Välkommen till 50-talet!
På Bella´s place i Bromölla möts du av rock´n roll, kromade lister och filmstjärnor. Både motellet och restaurangen är som hämtade ur en 50-talsfilm. Här serveras bland annat grillade kamben, bbq-kryddade spareribs och amerikanska hamburgare. Och i baren kan du beställa en äkta milkshake – with a cherry on top! Från jukeboxen hörs det välkända klassiker som Elvis och Chuck Berry.
Ute på parkeringen glänser det från grillar och lack. Det doftar skinnpaj och gummidäck. Och visst ryser du av det välkända ljudet från en mullrande V 8. Idén till Bella´s place började med ett spontant snack på Classic Car Week i Rättvik 2009. Resultatet är en kombination av våra drömmar och flera års hårt arbete. Uppskattar du 50-talet kommer du att älska Bella´s. För närmare ”Mills Drive in” i ”Sista natten med gänget” går inte att komma! Vi har plats för 500 personer varav 200 är sittande matgäster. Naturligtvis har vi plats för riktiga amerikanare på p-platsen. Här finns självklart även en burnout-zone där du kan bränna däck. Och snart kommer du att kunna se härliga 50-talsfilmer på vår drive-in-bio.
Namnet Bella´s kommer från en Bel Air från 1958. När Niklas Karlsson köpte bilen av en äldre dam i Stockholm stod det ”Bellas” på nyckelringen. Nu lever namnet vidare i det som många tycker är södra Sveriges häftigaste mötesplats!
Välkommen till Bella´s!
Niklas, Torbjörn och Marcus

Annons